Consumenten inspiratiedag 27 mei.

Zondag 27 mei vindt de laatste Consumenten Inspiratie dag van het seizoen plaats in het ETC, Design Centre Europe. Een dag vol wooninspiratie, interieuradvies en lezingen. Op ruim 15.000m2 treft de bezoeker 90 exposanten die gezamenlijk ruim 500 merken vertegenwoordigen.

Tijdens dit evenement presenteren wij de collectie van beeldend kunstenaar Paul Odekerken. Hij heeft de natuur als grote inspiratiebron en uit dit in keramiek, schilderijen en sculpturen. Paul hoort tot de vaste kunstenaars van het Kruisheerenhotel te Maastricht, tevens is hij hoofdontwerper van de Belgische firma Domani. In deze expositie laten wij een diversiteit aan werk zien waaronder vrije objecten, kandelaren en schilderijen in combinatie met Prades Interior Concepts en Paul Jongerius Flowers and More.

Dit weekend is zondags de expositie voor de consument te bezichtigen. Voor vakcollega’s is bezichtiging mogelijk tot en met 16 juli . Wilt u na dit weekend de expositie bezichtigen neem dan contact op met info@prades.nl Maak gebruik van deze unieke kans om gratis deze bijzondere tentoonstelling bij te wonen en bestel kaartjes voor deze Inspiratiedag door een mailtje te sturen naar info@prades.nl of bel +31735115448